Voorjaarscompetitie 2023

Voor 18+ wordt er ook dit voorjaar weer een voorjaarsompetitie georganiseerd.

Zie hieronder de verschillende mogelijkheden en data.

Nog nooit competitie gespeeld? Geen probleem! De competitie vraagt vaak 4 spelers per wedstrijd. Vaak zijn de inschrijvingen 6 – 8 personen. Omdat het voorkomt dat niet iedereen elke datum kan spelen. Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Zorg daarop dat daarop duidelijk de namen staan, het telefoonnummer van de aanvoerder, je competitievorm en de dag die je wilt spelen. De speeldata en competitievormen worden ook meegestuurd in deze mail. 

Heb je geen team? Of is je team uit elkaar gevallen en wil je toch competitie spelen?

Uiteraard kan dat! Vul gewoon het inschrijfformulier in. En geef aan welke dagen je kan spelen en geef daarbij je voorkeur aan in welk type competitie je wilt spelen. In de najaarscompetitie hebben wij zo nog een team samen kunnen brengen die geen team meer hadden. Als dit niet lukt, zetten wij je op de invallerslijst. Deze zullen we dan op de captainsavond (een week voor de competitie begint) deze meegeven aan teams zodat zij mensen kunnen bellen als zij iemand nodig hebben. Zijn er meer invallers, dan wordt er net zoals met de najaarscompetitie gekeken of we mensen samen een team kunnen formeren.  

Waar moet je verder nog aan denken?

-          Dat je op tijd inschrijft! De inschrijfdeadline eindigt 15 januari 2023. Dat betekent dat wij als Technische Commissie vanaf 8 januari alle teams in gaan schrijven. Dat betekent voor jullie dat wij ook graag vóór 8 januari je inschrijving willen ontvangen.  

-          De voorjaarscompetitie bedraagt 7 speeldagen en daarna nog 2 inhaaldata.  

-          Behalve op de vrijdagavond. Deze competities zijn 5 speeldagen in verband met de populariteit van deze avond. Dit is sinds vorig jaar ingevoerd. Het betekent ook dat je om de week speelt.  

-          Je kunt je voor meerdere competitievormen inschrijven. Voorbeeld: Je speelt op vrijdagavond om de week. En je vindt dat te weinig. Dan kun je ook met een team inschrijven voor een andere dag.

Dat betekent wel dat je in dezelfde competitievorm op dezelfde dag niet kan invallen in een ander team.

Of je schrijft je voor de andere dagen in als invaller om zo aan je speelminuten te komen. Daarmee maak je ons blij ;-)   

Voor meer informatie kun je ons mailen op [email protected] of kijk op www.knltb.nl.