Activiteiten jeugd

Lidmaatschap is inclusief 15 tennislessen
Het jeugdlidmaatschap van Tennisvereniging Nieuwe Sloot (TVNS) kost €215 en bevat standaard 15 lessen van 1 uur per week in groepjes van 8. Aanmelden voor deze lessen is echter nog wel nodig! Vanaf 1 april krijg je als jeugdlid dus na aanmelding 15 weken lang tennisles op de buitenbanen van TVNS. Het lidmaatschap bevat ook een regenverzekering dus mocht het een keer slecht weer zijn dan gaat de les gewoon door op de binnenbanen van Nieuwe Sloot. 
 
Iedere training bestaat uit 1 uur tennisles waarin je samen met andere kinderen gaat werken aan techniek en spelinzicht. Ook dit voorjaar gaan we weer op een leuke, unieke en energieke manier aan de slag!
 
Geen extra kosten
Bij het aanmelden voor de standaard 15 lessen zullen uiteraard geen extra kosten in rekening worden gebracht omdat deze lessen onderdeel zijn van het lidmaatschap. Het is echter ook mogelijk om je abonnement te upgraden met privélessen of lessen in kleine groepen, hieraan zijn wel meerkosten verbonden. Bij het aanmelden voor de tennislessen krijg je automatisch te zien welke opties er zijn en wat de eventuele meerkosten zijn.
 
Aanmelden voor de tennislessen
Vanaf dit voorjaar gebruiken we het online tennisplatform van I’M Tennis voor het aanmelden voor de tennislessen en de betalingen van de (extra) tennislessen. Begin van deze week verschijnt het aanbod online.  
 
Ga naar https://www.imtennis.nl/registreren om je te registreren. Zodra je de registratie eenmalig hebt doorlopen heb je toegang tot je persoonlijke I'M Tennis omgeving. Hier kun je je inschrijven voor al jouw tennistrainingen en andere activiteiten en toernooien. Alle communicatie rondom je inschrijving verloopt via je eigen I'M Tennis account. Zo kun je bijvoorbeeld altijd zien waarvoor jij je hebt ingeschreven, kun je dit zelf aanpassen en heb je uiteindelijk inzage in jouw persoonlijke planning (speelkalender) zodra we je hebben ingedeeld.