Jeugd

Welkom bij Tennisvereniging Nieuwe Sloot
Bij Tennisvereniging Nieuwe Sloot kun je het hele jaar door tennissen. In de lente en de zomer worden de tennislessen op de buitenbanen gegeven. Bij slecht weer kan uitgeweken worden naar de binnenbanen, hierdoor gaat de les altijd door!* In de herfst en de winter wordt er vooral op de binnenbanen les gegeven. 

Wanneer je lid wordt van onze vereniging, dan heb je tennisles, kun je een jaar lang vrij spelen op de buitenbanen, kun je meespelen in de competitie en deelnemen aan alle leuke activiteiten die de vereniging het hele jaar door organiseert.

Aanbod van drie pakketten
We bieden onze leden drie pakketten aan: basis, zilver en goud. Voor elk pakket worden er minimaal 35 lesweken aangeboden. Iedere training bestaat uit 1 uur tennisles, waarin je samen met andere kinderen gaat werken aan techniek en spelinzicht. Voorafgaand aan het schooljaar wordt een kalender gedeeld met alle leden waarin duidelijk staat vermeld wanneer en waar de lessen plaatsvinden, wanneer er activiteiten zijn en de competitiedagen staan gepland.

Aanmelden voor de lessen kan via het platform I'M Tennis van onze tennisschool I'M Tennis. Naast de pakketten basis, zilver en goud biedt I'm Tennis ook extra duo- en privétrainingen aan.

Maar er is ook de mogelijkheid om geen pakket af te nemen en alleen lid te worden van de vereniging. Voor €11,- per maand kun je gebruikmaken van de buitenbanen van T.V. Nieuwe Sloot. Daarnaast kun je tegen 50% korting gebruikmaken van de drie binnenbanen (hal 2).

Meer informatie over de pakketten vind je hier.

Samen maken we de vereniging

T.V. Nieuwe Sloot is een vrijwilligersorganisatie die niet kan bestaan zonder de inzet van alle leden. Dat geldt voor onze club net zo goed als voor bijvoorbeeld voetbalverenigingen. We verwachten van onze leden en hun ouders en verzorgers dan ook dat ze actief worden in de vereniging.

Ook onze (jeugd-)activiteiten kunnen eenvoudig niet georganiseerd worden zonder de vrijwillige inzet van jou en/of je ouders en/of andere gezinsleden. Dat we het allemaal samen doen, maakt juist onze vereniging zo gezellig, ook voor je huisgenoten.