Jeugd

Welkom bij Tennisvereniging Nieuwe Sloot
Bij Tennisvereniging Nieuwe Sloot kun je het hele jaar door tennissen. In de lente en de zomer worden de tennislessen op de buitenbanen gegeven. Bij slecht weer kan uitgeweken worden naar de binnenbanen, hierdoor gaat de les altijd door! In de herfst en de winter wordt er vooral op de binnenbanen les gegeven.

Wanneer je lid wordt van onze vereniging dan heb je tennisles, kun je een jaar lang vrij spelen op de buiten banen, kun je meespelen in de competitie en deelnemen aan alle leuke activiteiten die de jeugdcommissie het hele jaar door organiseert.

Aanbod van 3 pakketten
We bieden onze leden drie pakketten aan, basis, zilver en goud. Voor elk pakket worden er minimaal 35 lesweken aangeboden. Iedere training bestaat uit 1 uur tennisles waarin je samen met andere kinderen gaat werken aan techniek en spelinzicht. Ook dit schooljaar gaan we weer op een leuke, unieke en energieke manier aan de slag! Voorafgaand aan het schooljaar wordt een kalender gedeeld met alle leden waarin duidelijk staat vermeld wanneer en waar de lessen plaatsvinden, wanneer er activiteiten zijn en de competitiedagen staan gepland. Aanmelden kan via het platform I'M Tennis dat door onze tennisschool I'M Tennis wordt gebruikt voor het aanbieden van de verschillende pakketten. Naast de pakketten biedt Baseline ook extra duo- en privétrainingen aan.

Naast deze pakketten blijft er de mogelijkheid om geen pakket af te nemen en alleen contributie te betalen. Voor €11,-  per maand kun je gebruik maken van de buitenbanen van T.V. Nieuwe Sloot. Daarnaast kun je in de zomer gratis en in de winter tegen 50% korting gebruik maken van de binnenbanen van het tenniscentrum.

Meer informatie over de pakketten vind je hier.