Rommelpot

Rommelpot (of tossen, of rackettrekken) is de manier om leuk te kunnen tennissen zonder dat je maatjes hoeft te regelen. Iedereen komt individueel naar de club en je kunt instromen en uitstromen wanneer het jou uitkomt. Doe jij ook mee?

Rommelpotmomenten zijn er met ingang van begin april wekelijks op:

Inschrijven voor de rommelpot op maandag, woensdag en vrijdag hoeft niet: 10 minuten van te voren aanwezig is gewenst. Voor donderdagavond is inschrijven wel verplicht, zie spelregels en uitleg hieronder.

Spelregels Donderdagavond

 • Reserveren is alleen verplicht voor de donderdagavond, minimaal 24 uur voor aanvang!
 • De coordinator deelt je in. Dit gaat per uur. Je kunt zelf kiezen of je voor het eerste uur inschrijft, voor het tweede uur of allebei.
 • Er geldt een maximale groepsgrootte van 4 mensen op dezelfde baan. 

Inschrijven Rommelpot

Optie 1: via de website
 1. ga naar www.tvnieuwesloot.nl
 2. op de website aangekomen klik je helemaal rechts bovenin op 'mijn club'
 3. log in met bondsnummer (staat op de KNLTB Pas) en wachtwoord 
 4. als je je wachtwoord vergeten bent of er nog geen hebt kun je eerst op de mogelijkheid 'wachtwoord vergeten' klikken. Dan wordt er een mail toegestuurd met instructies over het opnieuw aanmaken van een wachtwoord (zie ook deze instructies: https://www.tvnieuwesloot.nl/nieuws/reserveren_verplicht_-_hoe_doe_je_dat/833bed9e-a4da-44f9-b3d9-ff1d05aa22ca
 5. na het inloggen klik je op 'diensten' en dan zie je allemaal groene blokjes van de openstaande diensten (als die er niet meer zijn, is er geen plaats meer)
 6. inschrijven voor het gewenste rommelpotmoment gaat dan door op het groene blokje bij de juiste datum te klikken en vervolgens te klikken op 'inplannen' 
Optie 2: via de KNLTB ClubApp
 1. download op de smartphone of tablet de KNLTB ClubApp 
 2. log in met bondsnummer en wachtwoord 
 3. Als je je wachtwoord vergeten bent of er nog geen hebt kun je eerst op de mogelijkheid 'wachtwoord vergeten' klikken. Dan wordt er een mail toegestuurd met instructies over het opnieuw aanmaken van een wachtwoord (zie ook deze instructies: https://www.tvnieuwesloot.nl/nieuws/reserveren_verplicht_-_hoe_doe_je_dat/833bed9e-a4da-44f9-b3d9-ff1d05aa22ca
 4. eenmaal ingelogd klik je onderaan op 'club' 
 5. vervolgens klink je bovenaan op 'diensten' 
 6. je komt in een scherm met alle data waar openstaande 'diensten' zijn en klikt op de datum van keuze
 7. dan klik je op een dienst waar nog geen naam ingevuld staat (een 'beschikbare dienst')
 8. en tot slot klik je op de oranje knop 'inschrijven'

 

Spelregels Dinsdagmiddag Winter (binnenbanen)

 • De rommelpot wordt wekelijks georganiseerd tussen 13.00-16.00.
 • Inschrijven is verplicht! Via de dienstenplanner (app of website) schrijf je je in.
 • Er zijn 4 speelrondes van elk 45 minuten. Je mag je opgeven voor maximaal 2 rondes. Deze hoeven niet aaneensluitend te zijn, je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de eerste en de derde ronde te spelen. Mocht er op de dag nog ruimte over zijn, dan kun je in overleg met de coördinator meer dan 2 rondes spelen.