Rolstoeltennis voor volwassenen

Heb je een fysieke beperking en denk je erover om te gaan rolstoeltennissen? Doen! Tennis is een leuke allround sport die je zowel buiten als binnen kunt beoefenen. Hoe eerder je de techniek goed onder de knie krijgt, hoe leuker het spelletje wordt. Voor rolstoeltennissers bieden wij een los lidmaatschap en volledig jaarprogramma aan. Heb je nog geen eigen sportstoel? Geen probleem, we lenen je er een voor de lessen.

Tennisvereniging Nieuwe Sloot is een gezellige club en we hopen dat jij je er thuis gaat voelen!

WAT HOUDT HET LIDMAATSCHAP IN?

Voor € 18,50 per maand ben je al lid en kun je gebruik maken van heel veel buiten- en binnenfaciliteiten en activiteiten. Je wordt lid van zowel onze vereniging als van de KNLTB.

Zolang het weer het toe laat kun je gebruik maken van onze 14 verlichte buitenbanen. Daarnaast kun je deelnemen aan alle activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden. Van een open toernooi tot aan een rommelpotochtend en van een gekke bingo-avond tot een gezellige bbq. Er is voor elk wat wils.

We hopen op termijn ook weer gebruik te kunnen maken van de 12 binnenbanen. Normaal gesproken kun je deze in de zomermaanden bij slecht weer gratis gebruiken en in de wintermaanden tegen 50 % korting. Maar tijdelijk worden deze gebruikt voor coronavaccinaties en -testen en voor de opvang van vluchtelingen.

Wil je meer informatie? Lees dan onze lidmaatschapsvoorwaarden.

WAT HOUDT HET VOLLEDIGE JAARPROGRAMMA IN?

Voor volwassenen (vanaf 18 jaar) bestaat er ook een volledig jaarprogramma uit lessen, vrijspelen en de mogelijkheid tot deelname aan activiteiten van de vereniging. Je wordt lid van zowel onze vereniging als van de KNLTB.

Tennis in de zomerperiode:

  • Je mag deze periode onbeperkt vrijspelen op de buitenbanen.
  • Je krijgt 18 lessen op de buitenbanen (1 keer per week les, m.u.v. de schoolvakantie), op dinsdag 18:00 – 19:00 uur.

Tenniscentrum Nieuwe Sloot heeft zowel buiten- als binnenbanen. Daardoor gaan de lessen altijd door, ook als het regent.

Tennis in de winterperiode:

  • Je mag deze periode onbeperkt vrijspelen op de buitenbanen.
  • Je krijgt 25 lessen op de binnenbanen (1 keer per week les, m.u.v. de schoolvakanties), op dinsdag 18:00 – 19:00 uur.
  • Er is mogelijkheid tot 1 keer per week vrij spelen op de binnenbanen, op woensdag 18:00 – 19:00 uur

Deze pakketten worden binnenkort enigszins aangepast. Nadere informatie volgt.

TARIEF

Voor dit volledige programma betaal je slechts € 44,25 per persoon per maand. Dit kunnen wij doen met ondersteuning van verschillende organisaties. Naast een fantastische korting vanuit Tennisvereniging Nieuwe Sloot en vanuit het Tenniscentrum Nieuwe Sloot, ondersteunen de KNLTB en de Esther Vergeer Foundation onze vereniging om dit aanbod te kunnen doen. 

MATERIAAL

Er zijn enkele leenrolstoelen in het centrum aanwezig. Deze kunnen eventueel geleend worden. Gebruik liefst je eigen racket.

Geef je op via dit formulier.

 

Zoek je meer informatie over rolstoeltennis in het algemeen, bezoek dan de speciale website over rolstoeltennis van de KNLTB.