Rolstoeltennis voor volwassenen

Heb je een fysieke beperking en denk je erover om te gaan rolstoeltennissen? Doen! Tennis is een leuke allround sport die je zowel buiten als binnen kunt beoefenen. Hoe eerder je de techniek goed onder de knie krijgt, hoe leuker het spelletje wordt. Voor rolstoeltennissers bieden wij een volledig jaarprogramma aan. Heb je nog geen eigen sportstoel? Geen probleem!

 

WAT HOUDT HET VOLLEDIGE JAARPROGRAMMA IN?

Voor volwassenen (vanaf 18 jaar) bestaat een volledig jaarprogramma uit lessen, vrijspelen en de mogelijkheid tot deelname aan activiteiten van de vereniging. Jewordt lid van zowel onze vereniging als van de KNLTB.

Tennis in de zomerperiode:

  • Je mag deze periode onbeperkt vrijspelen op de buitenbanen.
  • Je krijgt 18 lessen op de buitenbanen (1 keer per week les, m.u.v. de schoolvakantie), op dinsdag 18:00 – 19:00 uur.

Tenniscentrum Nieuwe Sloot heeft zowel buiten- als binnenbanen. Daardoor gaan de lessen altijd door, ook als het regent.

Tennis in de winterperiode:

  • Je mag deze periode onbeperkt vrijspelen op de buitenbanen.
  • Je krijgt 25 lessen op de binnenbanen (1 keer per week les, m.u.v. de schoolvakanties), op dinsdag 18:00 – 19:00 uur.
  • Er is mogelijkheid tot 1 keer per week vrij spelen op de binnenbanen, op woensdag 18:00 – 19:00 uur

 

MATERIAAL

Er zijn enkele leenrolstoelen in het centrum aanwezig. Deze kunnen eventueel geleend worden. Gebruik liefst je eigen racket.

 

TARIEF

Voor dit volledige programma betaal je slechts € 44,25 per persoon per maand. Dit kunnen wij doen met ondersteuning van verschillende organisaties. Naast een fantastische korting vanuit Tennisvereniging Nieuwe Sloot en vanuit het Tenniscentrum Nieuwe Sloot, ondersteunen de KNLTB en de Esther Vergeer Foundation onze vereniging om dit aanbod te kunnen doen. 

 

Geef je op via dit formulier.

 

Voor meer informatie over rolstoeltennis in het algemeen, bezoek dan de speciale website over rolstoeltennis van de KNLTB.