Lidmaatschap

Hoe werkt het lidmaatschap?

Bij tennisvereniging Nieuwe Sloot kun je het hele jaar door tennissen. Is het niet op een van onze prachtige buitenbanen, dan wel met korting op één van de binnenbanen (t/m 01-01-2025). Daar hebben we nu ook nog eens een flexibel lidmaatschap aan gekoppeld. Hierdoor kun je op elk gewenst moment lid worden. Voor € 19,00 per maand ben je al lid en kun je gebruik maken van heel veel buiten- en binnenfaciliteiten en activiteiten. Tennisvereniging Nieuwe Sloot is een gezellige club en we hopen dat jij je er thuis gaat voelen!

Wat krijg ik hiervoor?

Zolang het weer het toe laat, kun je gebruik maken van onze 12 verlichte buitenbanen. Daarnaast kun je deelnemen aan alle activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden. Van een open toernooi tot aan een rommelpot ochtend en van een gekke bingo-avond tot een gezellige bbq. Er is voor elk wat wils. 

We kunnen gebruikmaken van 6 tennisbanen en hopen dat op termijn alle 12 binnenbanen weer beschikbaar komen. Normaal gesproken kun je deze in de zomermaanden bij slecht weer gratis gebruiken en in de wintermaanden tegen 50 % korting (t/m 01-01-2025). Maar omdat twee hallen in gebruik zijn door de Veiligheidsregio  (voor noodopvang van vluchtelingen) is dat nu niet mogelijk. 

Wil je meer informatie? Lees dan onze lidmaatschapsvoorwaarden onder aan de pagina.

Word lid of probeer het uit! 

Wil je het eerst eens een maand proberen? Dat kan bij Tennisvereniging Nieuwe Sloot. Voor €19,00 probeer je het een maand uit, en binnen een maand weet je precies wat je de rest van het seizoen van onze vereniging kan verwachten. Zien we jouw komende maand één of zelfs vijf keer in de week op de baan? Je bent altijd welkom! Klik op de button rechtsboven aan deze pagina om je aan te melden voor het proeflidmaatschap of ga meteen voor het volwaardige lidmaatschap.

Opzeggen

Opzeggen kan als je langer dan een jaar lid bent geweest, met een maand opzegtermijn per de eerste van de maand, naar [email protected] 

Let op: je krijgt altijd een bevestiging als je opzegging in goede orde is ontvangen.

Vragen? 

Blijf er niet mee zitten maar stel ze gerust. Stuur jouw vraag naar [email protected] en we beantwoorden deze graag!

Algemene voorwaarden

T.V. Nieuwe Sloot (tvnieuwesloot.nl)