Lidmaatschap

HOE WERKT HET LIDMAATSCHAP?

Bij tennisvereniging Nieuwe Sloot kun je het hele jaar door tennissen. Is het niet op een van onze prachtige buitenbanen dan is het wel op één van de binnenbanen. Daar hebben we nu ook nog eens een flexibel lidmaatschap aan gekoppeld. Hierdoor kun je op elk gewenst moment lid worden. Voor € 18,50 per maand ben je al lid en kun je gebruik maken van heel veel buiten- en binnenfaciliteiten en activiteiten. Tennisvereniging Nieuwe Sloot is een gezellige club en we hopen dat jij je er thuis gaat voelen!

WAT KRIJG IK ER VOOR?

Zolang het weer het toe laat kun je gebruik maken van onze 9 verlichte buitenbanen. Mocht het in zomermaanden slecht weer zijn of juist teveel zon, dan kun je gratis gebruik maken van één van de 12 binnenbanen van het tenniscentrum. Als het echt te koud wordt om buiten te spelen dan kun je in de wintermaanden tegen 50% korting gebruik maken van deze binnenbanen. Daarnaast kun je deelnemen aan alle activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden. Van een open toernooi tot aan een rommelpot ochtend en van een gekke bingo-avond tot een gezellige bbq. Er is voor elk wat wils. Wil je meer informatie? Lees dan onze lidmaatschapsvoorwaarden onder aan de pagina.

 

WORD LID OF PROBEER HET UIT!

Wil je het eerst eens een maand proberen? Dat kan bij Tennisvereniging Nieuwe Sloot. Voor €18,50 probeer je het een maand uit, en binnen een maand weet je precies wat je de rest van het seizoen van onze vereniging kan verwachten. Zien we jouw komende maand één of zelfs vijf keer in de week op de baan? Je bent altijd welkom! Klik op de button rechtsboven aan deze pagina om je aan te melden voor het proeflidmaatschap of ga meteen voor het volwaardige lidmaatschap.

 

VRAGEN?

Blijf er niet mee zitten maar stel ze gerust. Stuur jou vraag naar [email protected] en we beantwoorden deze graag!

 

Algemene voorwaarden lidmaatschap TVNS 2019 .pdf