Tennislessen

Tennislessen

Sinds 6 april 2021 verzorgt tennisschool I'M Tennis de tennislessen bij onze vereniging. Marco Smit is de hoofdtrainer. 

Lesaanbod jeugd:

  • Lesaanbod jeugd (vanaf 7 jr) ; Een schoojaar lang tennis! Instromen kan altijd. Meer informatie: https://www.tvnieuwesloot.nl/Jeugd_2
    • Maak kennis met tennispakket: Niet meteen beslissen? Maak in vijf lessen maak kennis met de sport, de trainer en met de club. Je hoeft in deze periode nog geen lid te worden. Voor maar € 55,00 (senioren) of € 50,00 (jeugd) maak je kennis met tennis en kun je na de vijf lessen weloverwogen een besluit nemen over de toekomst van je tenniscarrière.
  • Lesaanbod tenniskids blauw; voor kinderen van 4-6 jaar Vanaf nu bieden we tennisles voor het hele gezin; ook voor de allerkleinste is er nu een lesaanbod! Bij Tenniskids Blauw leren kinderen hele basale vaardigheden aan de hand van oefeningen. De verschillende simpele oefeningen zijn er vooral op gericht bewegings-, bal- en racketvaardigheden van de kinderen te ontwikkelen. Vanaf 21 mei starten we een nieuwe groep op vrijdag om 15:00 uur. Klik HIER voor meer informatie en meld je (klein-)kind nu aan.

Lesaanbod Senioren:

  • Tip een vriend: Maak Kennis Met Tennis (voor jeugd en senioren) Ken je iemand die graag wilt kennismaken met tennis? Tip deze persoon over het ‘Maak Kennis Met Tennis’ lespakket. In vijf lessen maak je kennis met de sport, de trainer en met de club. Je hoeft in deze periode nog geen lid te worden. Voor maar € 55,00 (senioren) of € 50,00 (jeugd) maak je kennis met tennis en kun je na de vijf lessen weloverwogen een besluit nemen over de toekomst van je tenniscarrière.
  • Instromen in bestaande lesgroepen Binnen het bestaande lesrooster zijn nog enkele plekken te vergeven. Wil je nog instromen in een bestaande lesgroep? Mail dan naar [email protected] en geef je beschikbaarheid en speelniveau aan. We bekijken graag de mogelijkheden!

Kijk voor meer informatie over de verschillende trainingsvormen op de website van I'm Tennis en schrijf je snel in!

 

Trainers en administratie

Hoofdtrainer en aanspreekpunt is Marco Smit. De andere trainers zijn Frank Harrak, Philip ten Hamm en de bij ons al langer trainende Michael Haverkamp.

Daarnaast maakt ook de bij Nieuwe Sloot wel bekende Ingeborg Houdijk onderdeel uit van het I’M Tennis-team. Zij is samen met Marco verantwoordelijk voor de planning en administratie. 

Voor alle vragen en opmerkingen over (het inschrijven voor) de tennislessen en andere I’M Tennis-activiteiten zijn Marco en Ingeborg het beste bereikbaar via de mail ([email protected]).