Rolstoeltennis voor de jeugd

Heb je een fysieke beperking en denk je erover om te gaan rolstoeltennissen? Doen! Tennis is een leuke allround sport die je zowel buiten als binnen kunt beoefenen. Hoe eerder je de techniek goed onder de knie krijgt, hoe leuker het spelletje wordt. Voor rolstoeltennissers bieden wij een volledig jaarprogramma aan. Heb je nog geen eigen sportstoel? Geen probleem!

 

WAT HOUDT HET JAARPROGRAMMA IN? 

Een volledig jaarprogramma bestaat voor de jeugd t/m 17 jaar uit lessen, vrijspelen, deelname aan activiteiten, en lidmaatschap van de tennisvereniging en de KNLTB.

Tennis in de zomerperiode:

  • Je mag deze periode onbeperkt vrijspelen op de buitenbanen.
  • Gratis deelname aan jeugdactiviteiten van Tennisvereniging Nieuwe Sloot
  • Je krijgt 18 lessen op de buitenbanen (1 keer per week les, m.u.v. de schoolvakanties); op dinsdag 17:00 – 18:00 uur.

Het racketcentrum Nieuwe Sloot, waar onze tennisvereniging speelt, heeft zowel buiten- als binnenbanen. Daardoor gaan de lessen normaliter altijd door, ook als het regent.*

Tennis in de winterperiode:

  • Je mag deze periode onbeperkt vrijspelen op de buitenbanen.
  • Je krijgt 25 lessen op de binnenbanen (1 keer per week les, m.u.v. de schoolvakantie); op dinsdag 17:00 – 18:00 uur.
  • Er is mogelijkheid tot 1 keer per week vrij spelen op de binnenbanen*, op woensdag van 18:00 – 19:00 uur.

MATERIAAL

Er is een aantal leenrolstoelen in het centrum aanwezig. Deze kunnen tijdens de speelmomenten geleend worden. Buiten de lessen breng je je eigen racket en ballen mee.

TARIEF 

Voor dit volledige programma betaal je slechts € 28,30 per persoon per maand. Dit kan alleen maar voor zo’n prijs aangeboden worden met ondersteuning van verschillende organisaties. Sponsors zijn dan ook zeer welkom.

Geef je op door middel van dit formulier.

 

Voor meer informatie over rolstoeltennis in het algemeen, bezoek dan de speciale website over rolstoeltennis van de KNLTB.