Sponsoring

Dit zijn onze sponsors

Administratiekantoor Hoogkamer sponsort onze jeugdactiviteiten. Hoogkamer is een jong en enthousiast administratiekantoor met een persoonlijke benadering dat zowel voor particulieren, onderneming en verenigingen de financiële zaken deels of geheel uit handen kan nemen. Verder biedt Administratiekantoor Hoogkamer boekhoudkundig en financieel advies, controle van boekhouding en belastingaangiftes. 

Van der Werff Groep is een moderne, Alphense onderneming met totaaloplossingen op maat voor infra- en milieutechnische projecten. Zowel onder als boven de grond: Van der Werff Groep maakt het allemaal, waaronder sportvelden en terreinen. 

Bahlmann Sport levert Tennisvereniging Nieuwe Sloot ballen, cadeaubonnen en overige materialen. Bahlmann Sport is een echt Alphens familiebedrijf dat in de winkel in de Herenhof en via de website van Jouwsportzaak.nl een uitgebreid assortiment sportartikelen voor het hele gezin. Leden van TV Nieuwe Sloot krijgen bij aankopen of bestellingen in de winkel op vertoon van de KNLTB-clubpas een korting van 10%. 

Ook sponsor worden?

Er zijn diverse manieren om onze vereniging te sponsoren!

Contact

Interesse? Neem contact op met de Stichting Sponsoring TV Nieuwe Sloot: 
Marco de Jong - Voorzitter
René van der Werff  - Secretaris

Via de mail: [email protected]

Sponsorplan TV Nieuwe Sloot 2020 definitief.pdf Concept - Sponsorovereenkomst TV Nieuwe Sloot.pdf