Zomerchallenge

Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge!

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge! De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, je kunt meedoen met alle clubactiviteiten waaronder een maandelijkse clinics en de weekelijkse rommelpot (inloopmoment om samen wedstrijdjes te spelen op elk niveau). Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.

  • Je ontvangt een lidmaatschap voor 3 maanden om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt op de buitenbanen van TV Nieuwe Sloot. 
  • Je kunt meedoen met weekelijkse rommelpot (inloopuur voor wedstrijdjes), dagtoernooien en clinics onder begeleiding van een gecertificeerde trainer.
  • Kosten: € 50,- 

Doe je ook mee? Je kunt je aanmelden via de website, rechts bovenaan. Voor meer informatie of aanmelden, neem contact met ons op via [email protected]

[Zomerchallenge is een tijdelijk lidmaatschap dat alleen in de maanden mei t/m september mogelijk is. Per persoon kun je één keer per jaar gebruik maken van deze speciale actie. Hierna heb je de mogelijkheid over te stappen op het standaard senior lidmaatschap.]