Najaarscompetitie

Na een gemiste voorjaarscompetitie mikken we op een succesvolle najaarscompetitie! De KNLTB heeft inmiddels laten weten de voorjaarscompetitie 2020 te verschuiven naar het najaar. Lees hier alle informatie over de competitievormen en de inschrijfprocedure. 

Leeftijdsklassen 

Jeugd: 10 t/m 14 jaar, 11 t/m 17 jaar.
Senioren: vanaf 17+ en  vanaf 35+ en district Leiden 50+.

Hieronder het complete competitie-aanbod voor de regio Zuid-Holland

 

Speeldagen

Er wordt gespeeld op dinsdag tot en met zondag: Banencapaciteit bij de vereniging 
In de avonden hebben we beperkte banencapaciteit. Uiteraard willen we ook de leden die niet aan de competitie deelnemen de gelegenheid bieden om af te kunnen hangen. Hoewel dit tijdens de competitie beperkt zal zijn.
Op de vrijdagavond is vanwege baancapaciteit plek voor maximaal 6 teams (3 uit- en 3 thuisspelende teams) waarbij ieder team op 2 banen kan spelen en we voor 23:00 uur klaar zijn. Bij een overinschrijving zal door middel van loting de plaatsen worden toegewezen.

Kijk ook eens naar de zaterdag of zondag als alternatief. Zaterdagmiddag zullen we op 2 tijden starten. Namelijk om 13:00 uur bij 6 te spelen wedstrijden en vanaf 15:00 uur bij 4 te spelen wedstrijden.

Geen team, wel spelen?
Heb je nog geen compleet of helemaal geen team? E-mail dan het ingevulde inschrijfformulier met voorkeur voor een heren-, dames- of gemengd team en wij zoeken een team voor je of we plaatsen je op de lijst met invallers.

Inschrijven
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet. Aanmelden vóór 22 juni 2020.
ALLEEN aanmelden door het compleet ingevulde formulier
(denk hierbij ook aan bondsnummers / rating) terug te sturen naar [email protected].
Klik dan op het onderstaande INSCHRIJFFORMULIER.

Publicatie speelschema's
Wanneer de speelschema's van de verschillende teams bekend zijn, zullen wij alle captains daarvan via email op de hoogte stellen. Het is daarom belangrijk dat u bij uw inschrijving alle gegevens volledig invult.
Belangrijkste aanpassingen van de regels voor 2020 die tot nu toe bekend zijnAlle wedstrijden in de dubbelcompetities zullen met wisselende dubbelpartners worden gespeeld, dus niet zoals u gewend was met een vaste partner.Wij informeren u bij nieuwe wijzigingen vanuit de KNLTB of district Leiden.

 

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze altijd mailen naar [email protected]. We proberen de mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Inschrijfformulier najaarscompetitie 2020.doc