Najaarscompetitie

Met ruim 27.000 teams is de Najaarscompetitie ongekend populair. Sinds 2022 is het aantal speeldagen teruggebracht van zeven naar vijf, zodat teams minder last hebben van de herfstvakantie. Ook past dat kleinere aantal beter bij het jaargetijde; dankzij de vijf speeldagen is de kans groter dat alle wedstrijden daadwerkelijk gespeeld of bij slecht weer ingehaald kunnen worden. 

Tijdens de Najaarscompetitie speel jij samen met jouw team op vijf speeldagen, tussen half september en half oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit zes teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. 

Leeftijdsklassen 

Jeugd: 10 t/m 14 jaar, 11 t/m 17 jaar.
Senioren: vanaf 17+ en  vanaf 35+ en district Leiden 50+.

Speeldagen

Geen team, wel spelen?
Heb je nog geen compleet of helemaal geen team? E-mail dan het ingevulde inschrijfformulier met voorkeur voor een heren-, dames- of gemengd team en wij zoeken een team voor je of we plaatsen je op de lijst met invallers.

Inschrijven
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet. Aanmelden vóór 15 juni 2023.
ALLEEN aanmelden door het compleet ingevulde formulier
(denk hierbij ook aan bondsnummers / rating) terug te sturen naar [email protected].
Klik dan op het onderstaande INSCHRIJFFORMULIER.

Publicatie speelschema's
Wanneer de speelschema's van de verschillende teams bekend zijn, zullen wij alle captains daarvan via e-mail op de hoogte stellen. Het is daarom belangrijk dat u bij uw inschrijving alle gegevens volledig invult.


Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze altijd mailen naar [email protected]. We proberen de mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Inschrijfformulier_Najaarscompetitie_2023.docx