Najaarscompetitie

Leden van Tennisvereniging Nieuwe Sloot,

De voorjaarscompetitie is nog in volle gang maar de voorbereidingen voor de najaarscompetitie 2019 zijn al begonnen .Er zijn vanaf het komende voorjaar een aantal nieuwe competitievormen en er zijn ook competitievormen samengevoegd.

Najaarscompetitie

Er zijn verschillende leeftijdklassen.
Jeugd: 10 t/m 14 jaar, 11 t/m 17 jaar.
Senioren: vanaf 17+ en  vanaf 35+ en district Leiden 50+.

Er wordt gespeeld op donderdag tot en met zondag.

Hieronder een schema met alle competitievormen van het najaar 2019.In de avonden hebben we beperkte banencapacitiet. Uiteraard willen we ook de leden die niet aan de competitie deelnemen de gelegenheid bieden om af te kunnen hangen. Hoewel dit tijdens de competitie beperkt zal zijn.
Op de vrijdagavond is vanwege baancapaciteit plek voor maximaal 8 teams(4 uit- en 4 thuisspelende teams) waarbij ieder team op 2 banen kan spelen en we voor 23:00 uur klaar zijn.Bij een overinschrijving zal door middel van loting de plaatsen worden toegewezen.

Kijk ook eens naar de zaterdag of zondag als alternatief. Zaterdagmiddag zullen we op 2 tijden starten. Namelijk om 13:00 uur bij 6 te spelen wedstrijden en vanaf 15:00 uur bij 4 te spelen wedstrijden.

Geen team, wel spelen?
Heeft u nog geen compleet of helemaal geen team? Email dan het ingevulde inschrijfformulier met voorkeur voor een heren-, dames- of gemend-team en wij zoeken een team voor u of plaatsen u op de lijst met invallers.

Inschrijven
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet. Aanmelden vóór 23 juni 2019.
ALLEEN aanmelden door het compleet ingevulde formulier
(denk hierbij ook aan bondsnummers / rating) terug te sturen naar [email protected].
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze altijd mailen naar  [email protected]  We zullen dan proberen uw mail dezelfde dag nog te beantwoorden.Klik dan op het onderstaande INSCHRIJFFORMULIER.

Publicatie speelschema's
Wanneer de speelschema's van de verschillende teams bekend zijn, zullen wij alle captains daarvan via email op de hoogte stellen. Het is daarom belangrijk dat u bij uw inschrijving alle gegevens volledig invult.
Belangrijkste aanpassingen van de regels voor 2019 die tot nu toe bekend zijnAlle wedstrijden in de dubbelcompetities zullen met wisselende dubbelpartners worden gespeeld, dus niet zoals u gewend was met een vaste partner.Wij informeren u bij nieuwe wijzigingen vanuit de KNLTB of district Leiden.

Inschrijfformulier najaarsscomp_2019.doc