Wegwijs bij T.V. Nieuwe Sloot

Tennisvereniging Nieuwe Sloot is één van de twee tennisverenigingen in stad Alphen aan den Rijn, en één van de zes verenigingen in gemeente Alphen aan den Rijn. De vereniging maakt gebruik van 9 gravelbanen en van verschillende faciliteiten van het Centrum voor Racketsport Nieuwe Sloot. T.V. Nieuwe Sloot is een vooruitstrevende en inclusieve tennisvereniging in Alphen aan den Rijn waar er ruimte is voor iedereen om zowel recreatief als prestatief te tennissen.

LET OP: tijdens de coronacrisis zijn er regelmatig wijzigingen wat betreft de openingstijden en de reserveringsregels. 

Openingstijden

De buitenbanen zijn iedere dag geopend vanaf 8.45 uur. Sluitingstijd op werkdagen is 23.00 uur, in het weekend om 18.00 uur. Tijdens de competitie of evenmenten kunnen er afwijkende sluitingstijden zijn. 

Reserveren buitenbanen

Het gebruik van de buitenbanen door leden van de tennisvereniging moet geregeld worden via het elektronisch ‘afhangsysteem’. Met behulp van de KNLTB ledenpas kunnen banen ‘gereserveerd’ worden. Wordt er met twee personen op een baan gespeeld dan kan voor een half uur ‘afgehangen’ worden.  Wordt er met drie of meerdere spelers gespeeld dan kan voor maximaal drie kwartier een baan gereserveerd worden.

Via de KNLTB Club App kan er ook afgehangen worden. Je kunt vooraf al een baan afhangen wil je verzekerd zijn van een plekje. Let wel op, je moet dit nog bevestigen via het afhangbord, dus zorg dat je dit minimaal 5 minuten van te voren hebt gedaan, anders vervalt je reservering.

Reserveren binnenbanen

Binnenbanen zijn te huur bij Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot. Als lid van de vereniging mag je op de dag zelf reserveren aan de balie of per telefoon (0172 74 84 94) voor 30 minuten voor 2 leden of voor 45 minuten voor 3 of meer leden.