Wegwijs bij T.V. Nieuwe Sloot

Tennisvereniging Nieuwe Sloot is één van de twee tennisverenigingen in stad Alphen aan den Rijn, en één van de zes verenigingen in gemeente Alphen aan den Rijn. De vereniging maakt gebruik van 14 gravelbanen en van verschillende faciliteiten van het Centrum voor Racketsport Nieuwe Sloot. T.V. Nieuwe Sloot is een vooruitstrevende en inclusieve tennisvereniging in Alphen aan den Rijn waar er ruimte is voor iedereen om zowel recreatief als prestatief te tennissen.

LET OP: tijdens en na de coronacrisis zijn er regelmatig wijzigingen wat betreft de openingstijden en de reserveringsregels. 

Openingstijden

De buitenbanen zijn iedere dag geopend vanaf 8.45 uur. Sluitingstijd op werkdagen is 23.00 uur, in het weekend om 18.00 uur. Tijdens de competitie of evenmenten kunnen er afwijkende sluitingstijden zijn. 

In de winter, specifiek na langdurige regen en vorst, zijn onze gravelbanen soms niet of gedeeltelijk bespeelbaar.

Reserveren buitenbanen

Leden van de tennisvereniging kunnen een baan reserveren voor 1 uur via de KNLTB Club App. Die biedt ook de mogelijkheid om een introducé mee te nemen. 

Reserveren binnenbanen

De indoor tennisbanen van het Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot zijn grotendeels in gebruik door GGD (vaccineren/testen Corona) en Veiligheidsregio Midden Holland (opvang vluchtelingen).

Drie indoorbanen zijn wel beschikbaar en te reserveren via deze link van het racketcentrum.

 

Onderstaande regeling is momenteel nog niet van toepassing. Wij streven naar een kortingsregeling voor leden in overleg met het racketcentrum:

Normaal gesproken mag je als lid van de vereniging op de dag zelf reserveren aan de balie of per telefoon (0172 74 84 94) voor 30 minuten voor 2 leden of voor 45 minuten voor 3 of meer leden. Voor de leden van de tennisvereniging geldt er dan een korting van 50%.