Wegwijs bij TV Nieuwe Sloot

Tennisvereniging Nieuwe Sloot maakt het gehele jaar gebruik van de gravelbanen bij Tenniscentrum Nieuwe Sloot. 9 buitenbanen zijn gereserveerd voor de vereniging.

Buitenbanen

De buitenbanen zijn iedere dag geopend vanaf 8.45 uur. Sluitingstijd op werkdagen is 23.00 uur, in het weekend om 18.00 uur. Tijdens de competitie of evenmenten kunnen er afwijkende sluitiingstijden zijn. 

Reserveren buitenbanen

Het gebruik van de buitenbanen door leden van de tennisvereniging moet geregeld worden via het elektronisch ‘afhangsysteem’. Met behulp van de KNLTB ledenpas kunnen banen ‘gereserveerd’ worden. Wordt er met twee personen op een baan gespeeld dan kan voor een half uur ‘afgehangen’ worden.  Wordt er met drie of meerdere spelers gespeeld dan kan voor maximaal drie kwartier een baan gereserveerd worden.

Via de KNLTB Club App kan er ook afgehangen worden. Je kunt vooraf al een baan afhangen wil je verzekerd zijn van een plekje. Let wel op, je moet dit nog bevestigen via het afhangbord, dus zorg dat je dit minimaal 5 minuten van te voren hebt gedaan, anders vervalt je reservering.

Binnenbanen 

(via Tenniscentrum...)

Reserveren binnenbanen

(via Tenniscentrum...)