Informatie jeugdcompetitie 2022

 Teamindeling

Iedereen met een alles-in-één-pakket is automatisch ingedeeld, tenzij er voor 11 januari aangegeven is niet de willen deelnemen aan de competitie. Bij de teamindelingen is rekening gehouden met de eerdere samenstellingen en gemelde voorkeuren. In de bijlage onderaan deze pagina vind je de indeling voor alle competities; rood, oranje, groen, geel en junioren.   

Speelkalender

In dezelfde bijlage vind je de speelkalender voor alle teams. De rood en oranje competities met de jongste kinderen beginnen op zondag 3 april. Op zondag 10 april starten dan de groene, gele en juniorenteams. Deze speelkalender en details over de wedstrijden, aanvangstijden, adresgegevens en eventuele mededelingen van de tegenstanders kun je ook altijd zelf vinden:

-       Handleiding rood en oranje

-       Handleiding groen

-       Gele en juniorenteams kunnen de planning vinden via mijnknltb.toernooi.nl Daar kun je een eigen account aanmaken.

De starttijden zijn in de meeste gevallen nog niet bekend, maar zijn uiterlijk 8 dagen voor de wedstrijddag te vinden door bovenstaande instructies te volgen.  

Voorbereiding voor de competitie

In de lessen wordt er hard gewerkt aan de tennisvaardigheden en het speelplezier. Met deze praktische tips komt het vast ook goed met de organisatie van de competitie:

-       Maak een appgroep aan of zorg op een andere manier voor communicatie met de teamleden. Wellicht is de oude appgroep nog intact, zo niet dan kun je een nieuwe aanmaken.

-       Via de appgroepen kun je elkaar op de hoogte houden van de speelkalender en andere zaken omtrent jullie team. Ook kun je bijvoorbeeld afspraken maken om samen te rijden naar de uitwedstrijden

-       Voor de groen, gele en juniorenteams spreek je af wie de teamcaptain is. Bij het inschrijven zijn de captains benoemd, zoveel mogelijk dezelfde als de voorgaande jaren, maar als jullie het anders willen regelen kan dat natuurlijk! 

 

Ook op de website van de KNLTB vind je nog wat meer informatie over tenniskids (tot en met groen) en de juniorencompetitie.

Indeling jeugdcompetitie voorjaar 2022.pdf