Informatie jeugdcompetitie 2022

 Teamindeling

Onderdeel van het alles-in-één-pakket is ook deelname aan de competitie. In principe streven we ernaar iedereen in te delen tenzij je je hebt afgemeld. Voor het najaar zijn er wat wisselingen in de teams, waardoor het niet meer mogelijk was om iedereen in te delen. Het is altijd mogelijk om ergens in te vallen! Laat het weten via [email protected] als je niet bent ingedeeld en wel mee wil doen.

Bij de teamindelingen is rekening gehouden met de eerdere samenstellingen en gemelde voorkeuren. In de bijlage onderaan deze pagina vind je de indeling voor alle competities; rood, oranje, groen, geel en junioren.   

Speelkalender

In dezelfde bijlage vind je de speelkalender voor alle teams. De rood, oranje en groene competities beginnen op zondag 11 september. Op zondag 18 september starten de juniorenteams. Deze speelkalender en details over de wedstrijden, aanvangstijden, adresgegevens en eventuele mededelingen van de tegenstanders kun je ook altijd zelf vinden. Nog niet alle informatie is bekend dus kijk vooraf goed wanneer en waar je verwacht wordt:

-       Handleiding rood en oranje

-       Handleiding groen

-       Juniorenteams kunnen de planning vinden via mijnknltb.toernooi.nl Daar kun je een eigen account aanmaken.

De starttijden zijn in de meeste gevallen nog niet bekend, maar zijn uiterlijk 8 dagen voor de wedstrijddag te vinden door bovenstaande instructies te volgen.  

Voorbereiding voor de competitie

In de lessen wordt er hard gewerkt aan de tennisvaardigheden en het speelplezier. Met deze praktische tips komt het vast ook goed met de organisatie van de competitie:

-       Maak een appgroep aan of zorg op een andere manier voor communicatie met de teamleden. Wellicht is de oude appgroep nog intact, zo niet dan kun je een nieuwe aanmaken. Via de KNLTB Clubapp kun je de contactgegevens van teamgenoten vinden: klik op 'maatjes' en het vergrootglas en zoek in de ledenlijst. 

-       Via de appgroepen kun je elkaar op de hoogte houden van de speelkalender en andere zaken omtrent jullie team. Ook kun je bijvoorbeeld afspraken maken om samen te rijden naar de uitwedstrijden

-       Voor de groen, gele en juniorenteams spreek je af wie de teamcaptain is. Bij het inschrijven zijn de captains benoemd, zoveel mogelijk dezelfde als de voorgaande jaren, maar als jullie het anders willen regelen kan dat natuurlijk! 

 

Ook op de website van de KNLTB vind je nog wat meer informatie over tenniskids (tot en met groen) en de juniorencompetitie.

Indeling jeugdcompetitie najaar 2022_nieuw.pdf