Kortingsregeling Binnenbanen Nieuwe Sloot

23 februari 2023


Sinds 2019 is de kortingsregeling voor het los huren van binnenbanen voor vrijspelen onderdeel van ons lidmaatschap (dat geldt zowel voor senioren als jeugdleden). Zo zorgen we ervoor dat, ook als het slecht weer is, het aantrekkelijk blijft om te blijven bewegen. Dat kan natuurlijk alleen als er ook binnenbanen beschikbaar zijn.

Sinds begin van deze maand zijn er weer 3 binnenbanen beschikbaar. De verhuur van de banen werd in 2022 nog door I’M Tennis gedaan, nu wordt de verhuur door het Tenniscentrum Nieuwe Sloot gedaan. Het kostte even wat tijd om met het tenniscentrum tot goede afspraken te komen en om ook het reserveringssysteem in te richten. We kunnen jullie mededelen dat dit inmiddels is gelukt!

Hoeveel korting krijg ik als lid?
Als lid krijg je “last minute” korting van 50% korting op de baanhuur (zoals jullie eerder ook al gewend waren). De reguliere baanhuur bedraagt 25 euro. Wil je op de dag zelf een baan huren, omdat het slecht weer is? Dan betaal je als lid 50% van de reguliere baanprijs en betaal je dus 12,50 per uur.

Hoe kun je een binnenbaan reserveren met korting?
Wil je gebruik kunnen maken van de kortingsregeling, dan moet je eenmalig de volgende stappen doorlopen:

  1. Je maakt een account aan op nieuwesloot.baanreserveren.nl
  2. Je stuurt een mail naar [email protected] en geeft aan dat je gebruik wilt maken van de 50% kortingsregeling voor leden van T.V. Nieuwe Sloot. Zij zorgen dat deze korting aan je account wordt gekoppeld.
  3. Je kunt nu een baan met korting reserveren via je eigen account (en ook alle volgende keren).

Let op: omdat de korting handmatig gekoppeld moet worden aan je account kan dit even duren. Maak daarom zo snel mogelijke een account aan en wacht niet tot je een baan wilt reserveren!

Heb je vragen over het reserveringssysteem? Dan kun je deze stellen bij het tenniscentrum Nieuwe Sloot ([email protected]). Heb je vragen over de kortingsregeling of andere verenigingszaken? Laat het ons gerust weten ([email protected]).

Nieuwscategorieën