Hulp gezocht bij onderhoud park en het maken van promotiemateriaal

30 juni 2020


In de vorige editie stond de oproep voor ledenadministrateurs. Inmiddels hebben 3 leden zich aangemeld en zij gaan binnenkort de ledenadministratie voor onze vereniging gaan oppakken, super!

Deze keer doen we een oproep voor hulp voor het onderhoud van het park en het maken van drukwerk voor de vereniging:

  • Onderhoud: Jij hebt groene vingers of twee rechterhanden en vindt het leuk om naast het tennissen ook af en toe de handen uit de mouwen te steken. Het is je dan vast al opgevallen dat er aardig wat werk zit in het onderhouden van het park. Zeker met dit warme weer schiet het onkruid de grond uit. Maar ook bijvoorbeeld de bankjes langs de banen kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar meerdere leden die regelmatig een uurtje wat onderhoudstaken willen doen (in plaats van de klusdag). Wat voor jou? Meld je dan aan via [email protected]. De coördinatoren Ed & Jack nemen dan contact met je op om gezamenlijk de taken te bespreken.
  • Promotiemateriaal: Jij vindt het leuk om het drukwerk te ontwerpen en jij hebt in een oogwenk een mooie en aansprekende flyer in elkaar gezet. Voor o.a. het werven van nieuwe leden is het belangrijk dat we ook materiaal beschikbaar hebben waarop goed naar voren komt wat een leuke en gezellige vereniging wij hebben. Op dit moment hebben wij alleen een website, maar is er ook de wens voor promotiemateriaal in de vorm een flyer voor nieuwe leden of een brochure met het sponsoraanbod. Wil jij samen met de commissies het drukwerk in orde maken? Laat het ons weten via [email protected] dan bekijken we samen wat je wilt doen en helpen we je op weg. Natuurlijk kun je zelf de rol invullen zoals je zelf wilt met je eigen ideeën.

Nieuwscategorieën