Hulp gevonden voor ledenadministratie

02 juni 2020


Al jaren doet het tenniscentrum voor ons de ledenadministratie. Dat is heel fijn! Toch willen we dit zelf gaan doen, want wie kan er nu beter nieuwe leden ontvangen en wegwijs maken dan wijzelf? Zeker nu de receptie vooralsnog gesloten is, wordt deze rol nog belangrijker.

Daarom zijn we op zoek naar leden die hierbij willen helpen. Er zijn twee verschillende rollen (die je ook kan combineren als je dat leuk vindt):

  • Ledenadministrateur (VERVULD door Jolanda en Brian): Jij beheert de ledenlijst en voegt nieuwe leden toe en verwijdert oude leden. Je logt twee keer per week in om even te kijken of er nieuwe aan- of afmeldingen zijn, die je vervolgens verwerkt. Dit gaat heel makkelijk en snel met ons systeem. In het geval van een nieuw lid vraag je een pas aan bij de KNLTB en informeer je het lid wanneer ze deze kunnen halen. Ook verwijs je het nieuwe lid door naar de ledencoördinator, die het hier verder oppakt.
  • Ledencoördinator (Bert en Koen hebben zich aangemeld, WE ZIJN ZIJN NOG OP ZOEK NAAR 1-2 LEDEN): Jij bent de eerste die het nieuwe lid verwelkomt op de club. Hiervoor zoeken we meerdere mensen met verschillende leeftijden voor een goede aansluiting. Jij zorgt voor een persoonlijke introductie (even een mailtje, telefoontje of meteen een potje tennissen met een groepje nieuwe leden voorafgaant aan de rommelpot). Het gaat hierbij om ongeveer 70 leden verspreid over het jaar. Samen met deze leden willen we graag bekijken hoe we dit het beste vorm kunnen geven. Help jij mee?
Lijkt het jou wat? Laat het ons weten via [email protected] dan bekijken we samen wat je wilt doen en helpen we je op weg. Natuurlijk kun je zelf de rol invullen zoals je zelf wilt met je eigen ideeën.

Nieuwscategorieën