Gemeenteraad heeft besloten over toekomstrichting Tennis

12 december 2019Donderdag 12 december is er tijdens de Raadsvergadering het voorstel voor de voorkeursvariant goedgekeurd. Je kunt het voorstel hier nalezen.

Wat betekent dit?
Het voorstel van de gemeente, waarin zij voorstelde om alle gronden en opstallen van SAT over te nemen en TEAN te laten verhuizen naar Nieuwe Sloot om bij TEAN huizen te kunnen bouwen, is hiermee van tafel. Dat is fijn want, ondanks dat we hetzelfde spelletje spelen, doen we dat natuurlijk het liefst op onze eigen club.

Wat gaat er dan wel gebeuren?
De gemeente gaat alle gronden en opstallen van SAT overnemen. T.V. Nieuwe Sloot en TEAN gaan als tennisclubs zelf huren van de gemeente Alphen aan den Rijn, de BV van SAT houdt in 2020 het beheer over het complex Nieuwe Sloot, de gronden en opstallen gaan van SAT naar de gemeente. En: aan de hand van deze uitgangspunten wordt een goed plan gemaakt. Dat plan gaan we in het eerste kwartaal van 2020 met elkaar uitwerken. Dat is positief, want dat betekent dat we wat te zeggen hebben over de toekomst van onze vereniging! Help jij mee?

 
 
 
MELD JE AAN VOOR HET MAKEN VAN ONZE TOEKOMST
Samen met de KNLTB gaan we hiermee aan de slag. Met hun kennis en ervaring hopen we hiermee tot een kwalitatief goed programma te komen, maar we hebben vooral ook jouw input nodig! Daarom zijn we op zoek naar een groep enthousiaste leden die een afspiegeling van de vereniging vormen (denk aan ouders jeugdleden, jongvolwassenen, competitiespelers, veteranen enz.). Wil jij meedenken, je twee avonden beschikbaar wilt stellen (en optioneel wat uitwerktijd), laat het dan weten via een mail naar [email protected]. Meer details volgen!

Nieuwscategorieën