Binnenbanen geopend

28 januari 2023


De GGD heeft inmiddels tennis hal 2 verlaten en opgeruimd. De netten hangen weer en dat betekent dat er vanaf vandaag weer binnen getennist kan worden op 3 tapijtbanen. De tennisbanen kunnen worden gereserveerd via het reserveringssysteem van het racketcentrum van Nieuwe Sloot. Via deze website kun je een tennisbaan reserveren via de link: https://nieuwesloot.baanreserveren.nl/. Voor vragen over baanhuur of het reserveringssysteem verwijzen we jullie naar het racketcentrum.

Krijg ik als lid weer korting op een binnenbaan?
Het is op dit moment nog niet gelukt om tot overeenstemming te komen met het racketcentrum over de baanhuur voor leden. Helaas betekent dit dat we nu nog de reguliere baanhuur moeten betalen. We doen ons best om goede afspraken voor jullie te maken. Wij hopen dat we jullie volgende week een beter aanbod kunnen doen.

Worden de tennislessen op de binnenbanen gegeven?
In de lespakketten voor zowel de senioren als voor de jeugd is geen budget opgenomen voor de huur van binnenbanen. Voor de rollers is dit wel het geval, zij krijgen vanaf volgende week les op de binnenbanen. Met het racketcentrum bespreken we de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief een binnenbaan te huren zodat er bij slecht weer uitgeweken kan worden. Of we van deze mogelijkheid gebruik zullen maken zal met name afhangen van de hoogte van de baanhuur. Ook hier doen we ons best om goede afspraken voor jullie te maken. We hopen jullie hier volgende week meer over te kunnen vertellen. Natuurlijk kun je in overleg met je tennisleraar en lesgroep zelf een tennisbaan huren en de les naar binnen verplaatsen.

Ik speel liever buiten, wanneer kan dat weer?
Op dit moment zijn de buitenbanen niet bespeelbaar. De vorst van de afgelopen weken is uit de grond getrokken, het water is ontdooid en de banen drogen langzaam op. De banen moeten eerst onderhoud krijgen voordat er weer op gespeeld kan worden. Ze zijn nu nog te zacht en de lijnen liggen los. Vanaf maandag gaat het onderhoudsbedrijf de banen weer prepareren en de verwachting is dat begin volgende week de eerste buitenbanen ook weer bespeelbaar zullen zijn.

Nieuwscategorieën


Reacties

Mien van der Holst 28-01-2023 21:01

We wachten met spanning af.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen