Bespeelbaarheid tennisbanen

11 januari 2021


Per dag wordt er gekeken of de banen bespeelbaar zijn. Dit kan per baan verschillen. Is de baan die je gereserveerd hebt niet bespeelbaar? Dan krijg wordt deze geannuleerd en krijg je hier een mail over. Het kan dan wel zijn dat een andere baan wel bespeelbaar is en ook nog ruimte is, deze moet je dan zelf reserveren.

Wij proberen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Ook op de Facebookpagina van Centrum Nieuwe Sloot en op de website van het centrum kun je updates krijgen over de openingstijden van het park. 

Vorst & gravel

Wanneer het vriest, zoals afgelopen weekend, bevriezen de banen. Omdat het de afgelopen tijd zo nat weer is geweest zit er veel water in de baan. Dit water dooit na de vorst en komt allemaal omhoog. Hierdoor wordt de bovenste laag van de baan heel erg zacht en komen alle lijnen los te liggen. Dit zorgt voor onveilige situaties. De banen moeten eerst droger worden voordat ze weer gereed gemaakt kunnen worden. We zijn dus afhankelijk van het weer, wanneer er weer getennisd kan worden.

Nieuwscategorieën