Bahlmansport nieuwe sponsor

16 mei 2020


Beste leden,

Zoals eerder aangekondigd in de kennismakingsmail van de sponsorcommissie kunnen wij jullie hierbij melden dat de eerste nieuwe sponsorovereenkomst is getekend! Bahlmann Sport is voor de komende 3 jaar de nieuwe sponsor en leverancier van ballen, cadeaubonnen en overige materialen. Bahlmann Sport is een echt Alphens familiebedrijf dat inmiddels wordt gerund door Frans Bahlmann jr. en veel ervaring heeft met clubsponsoring. In de winkel in de Herenhof of via de website van Jouwsportzaak.nl heeft men de keuze uit een uitgebreid assortiment sportartikelen voor het hele gezin. Leden van TV Nieuwesloot krijgen bij aankopen of bestellingen in de winkel op vertoon van de KNLTB clubpas een korting van 10%. 

Veel ondernemingen hebben het zwaar in deze tijd, toch zijn er gelukkig nog ondernemers die ons kunnen en willen steunen dmv sponsoring. Wij verwachten binnenkort meer positief nieuws te kunnen brengen.

In overleg met het bestuur zijn de oude groene sponsordoeken langs de banen 1-5 vorige week vervangen door nieuwe zwarte winddoeken. Een flinke klus maar met hulp van Koen en Timo een mooi resultaat en een nieuwe strakke uitstraling. De komende maanden kunnen wij hopelijk de doeken vervangen door nieuwe sponsordoeken en zullen wij ook de andere banen een voor een van de nieuwe winddoeken kunnen voorzien. 

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, mochten jullie potentiele sponsors kennen, zelf willen sponsoren of ons willen helpen dan horen wij dat graag via [email protected]

 

Met vriendelijke groet,

 

René, Marco en Marco

De sponsorcommissie

Nieuwscategorieën