Aanbod Schooljaar 2022-2023 Online!

17 augustus 2022


Aanbod schooljaar 2022-2023
Ook het komende schooljaar bieden we de pakketten goud, zilver en basis aan. Helaas is het nog onduidelijk of er gebruik gemaakt kan worden van de binnenbanen. Op dit moment worden deze nog gebruikt door de GGD als vaccinatie- en testlocatie. Ook de veiligheidsdienst gebruikt twee hallen als noodopvanglocatie voor vluchtelingen. Wij hebben er daarom voor gekozen om de lessen het komend schooljaar op de buitenbanen te organiseren. Bij slecht weer kan de les dan helaas niet doorgaan. Maar omdat er veel meer schoolweken zijn dan de 35 lesweken die in de lespakketten zitten, komt dit helemaal goed en kunnen we toch 35 lessen per pakket aanbieden! Nu we de binnenbanen niet kunnen huren, hoeven we dit ook niet in de pakketprijzen op te nemen. Daarom zijn de pakketprijzen een stuk lager dan voorgaande schooljaren. Een overzicht van de lespakketten en prijzen voor het schooljaar 2022-2023 vind je op onze website.

Rooster seizoen 2022-2023
De lessen starten weer vanaf aanstaande maandag 22 augustus. In de periode 22 augustus t/m 9 september volgt iedereen nog zijn oude lesprogramma. In de week van 12 september zijn er GEEN lessen. Vanaf 19 september is er een nieuw rooster. De trainers informeren je over jouw nieuwe lesmoment. 

Bij het maken van de nieuwe lesindeling houden we zoveel mogelijk vast aan het huidige lesrooster. We ontkomen er echter niet aan dat schoolroosters veranderen, kinderen overstappen naar een ander lespakket en kinderen hun huidige lesgroep inmiddels zijn ontgroeid.

Geef je beschikbaarheid door bij I’M Tennis
We horen graag uiterlijk 10 september je beschikbaarheid voor komend tennisjaar, zodat we het huidige lesrooster kunnen aanpassen naar een nieuw lesrooster. Meld je via imtennis.nl aan voor het lespakket ‘alles in 1 pakket jeugd sept 2022 t/m aug 2023’ en geef bij aanmelding je beschikbaarheid aan ons door. Ook als je beschikbaarheid niet is veranderd, zien we je inschrijving graag verschijnen. Wil je in het opmerkingenveld aangeven of je komend jaar het goud-, zilver- of basislespakket hebt? Dan weten wij hoe vaak we je kunnen indelen voor komend tennisjaar. Let op; de registratie bij I’M tennis doe je alleen om je beschikbaarheid aan te geven. Heb je vragen over het aanmeldproces via de website van I’M Tennis? Mail dan naar [email protected]

Overstappen naar een ander lespakket 
je volgend tennisjaar een overstap willen maken naar een ander lespakket; mail dan naar [email protected] Mocht je geen overstap willen maken en gewoon hetzelfde lidmaatschap behouden? Dan hoef je verder niet te handelen, want je staat al als zijnde lid geregistreerd bij T.V. Nieuwe Sloot.

Meer informatie
Heb je nog vragen, mail ze dan naar [email protected] 

Nieuwscategorieën