Binnenbanen (hal 1 en 2)

We hebben 6 indoor tennisbanen in hal 1 en 2 van het tenniscentrum. De andere 2 hallen worden nog gebruikt door Vluchtelingenopvang.

Status binnenbanen
De gemeente is van plan de binnenbanen over een aantal jaar te slopen. We doen ons best om de binnenbanen zo goed mogelijk te onderhouden, maar grote investeringen zullen wij niet doen. Daarnaast zorgt de huidige LED verlichting ervoor dat de banen niet goed verlicht worden en met name tijdens serveren voor ongemak kunnen zorgen (banen zijn dus ook niet geschikt voor officiƫle wedstrijden). De tarieven hebben we hierop aangepast. Dat neemt niet weg dat er met plezier een balletje geslagen kan worden!

Voor leden 50% korting
Wil jij gebruik maken van een binnenbaan? Dat kan. De binnenbanen staan ook in het afhangbord en zolang de beschikbaar zijn kun jij de baan reserveren via het reserveringssysteem (ClubApp). Net als je gewend was kun je een binnenbaan huren tegen 50% korting; 9 euro per uur.

Voor niet-leden
De binnenbanen zijn te huur via Meet & Play 
Je kunt kiezen uit een tijdblok van 60, 90 of 120 minuten. De kosten bedragen 18 euro per uur.

Toegang & verlichting
Heb je een baan gereserveerd? Dan kun je je melden bij de bar. Zij zorgen voor toegang tot de hal en dat de verlichting aan staat. Klaar met spelen? Meld je dan ook even bij de bar, dan zetten zij de lampen weer uit.

Tennisrackets & ballen
Op dit moment hebben wij geen tennis rackets of ballen beschikbaar. We bekijken de komende periode of en hoe we dit beschikbaar kunnen stellen.

Vragen of opmerkingen?
Over je reservering: mail naar [email protected]
Over de banen: mail naar [email protected]