Voorjaarscompetitie 2020

Beste leden van Tennisvereniging Nieuwe sloot,

Op nog een paar inhaalwedstrijden na is de najaarscompetitie weer afgelopen. Vanaf nu kunt u zich alweer inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2020. 

Voorjaarscompetitie

Er wordt gespeeld op maandag tot en met zondag. Dit zijn de speeldata voor 2020. 

Dit voorjaar worden de volgende competities aangeboden in onze regio

 

In de avonden hebben we beperkte banencapacitiet. Uiteraard willen we ook de leden die niet aan de competitie deelnemen de gelegenheid bieden om af te kunnen hangen. Hoewel dit tijdens de competitie beperkt zal zijn. Op de vrijdagavond is vanwege baancapaciteit plek voor maximaal 8 teams (4 uit- en 4 thuisspelende teams) zodat ieder team op 2 banen kan spelen en we voor 23:00 uur klaar zijn. Bij meer dan 8 teams zal door middel van loting worden bepaald welke teams kunnen deelnemen.

Kijk ook eens naar de zaterdag of zondag als alternatief. Zaterdagmiddag zal er gestart worden tussen 10:00 en 15:00. De starttijd is afhankelijk van het aantal te spelen partijen. Mocht u voorkeur hebben voor een starttijd kunt u dit opgeven in het toelichtingsveld van het inschrijfformulier. Wij zullen hier rekening mee houden tijdens de indeling.

Begintijden

 

De uitzonderingen op de speeltijden vind je hier

Geen team, wel spelen?

Heeft u nog geen compleet of helemaal geen team? Email dan het ingevulde inschrijfformulier met voorkeur voor een heren-, dames- of mix-team en wij zoeken een team voor u of plaatsen u op de lijst met invallers. U krijgt hier dan bericht over.

Inschrijven

U kunt zich tot en met 10 januari 2020 aanmelden door het compleet ingevulde formulier (denk hierbij ook aan bondsnummers / rating) terug te sturen naar [email protected] U vindt het inschrijfformulier onderaan de pagina.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze altijd mailen naar [email protected] We zullen dan proberen uw mail dezelfde dag nog te beantwoorden.

Publicatie speelschema's

Wanneer de speelschema's van de verschillende teams bekend zijn, zullen wij alle captains daarvan via email op de hoogte stellen. Het is daarom belangrijk dat u bij uw inschrijving alle gegevens volledig invult. 

Captainsavond

Op 25 maart zal de captainsavond plaatsvinden. Hier zullen de ballen uitgereikt worden.

Wedstrijdbulletin

Voordat de competitie begint zal er op de knltb site het wedstrijdbulletin gepubliceerd worden waarin de wijzigingen staan die gelden voor de voorjaarscompetitie 2020. Neem deze door zodat je op de hoogte bent van de wijzigingen

Inschrijfformulier voorjaarscompetitie_2020.doc