Senioren vanaf vandaag weer welkom

25 mei 2020


Senioren vanaf 11 mei weer welkom!

Afgelopen donderdag hebben we je al geïnformeerd over de versoepelde maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook senioren mogen, onder voorwaarden, vanaf 11 mei weer met elkaar buiten sporten en dat is goed nieuws! Want sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal en dat hebben we hard nodig, juist in deze tijd. Ook voor de senioren geldt dat we kleine stapjes nemen en dat we steeds opnieuw kunnen beoordelen wat er verder mogelijk is. 

Dit betekent dat er op de vereniging getennist kan worden onder bepaalde voorwaarden! Alleen enkel partijen zijn toegestaan en vooraf reserveren is verplicht. Wat verder nog niet doorgaat is de competitie, toernooien en de rommelpot. Ook de horeca en het terras zijn nu nog gesloten. De openingstijden van het park zijn aangepast, en alleen leden met een reservering zijn welkom. Met de nodige richtlijnen creëren we op deze manier een veilige situatie. We doen dan ook de oproep aan iedereen, houd je aan de richtlijnen! Zo kunnen we allemaal weer veilig en met plezier weer de baan op!
 

VOOR IEDEREEN GELDT

Blijf thuis als je zelf een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38°C) of koorts (vanaf 38°C), verlies van reuk/smaak.
Blijf thuis als iemand uit jouw huishouden koorts heeft (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten.

Van iedereen wordt verwacht dat zij zich aan de geldende regels houden en aanwijzingen op het park en van de toezichthouders en leraren opvolgen. We kunnen hier ook op gecontroleerd worden door de gemeente. Mocht er iemand zijn die zich er niet aan houdt, kan hem/haar de toegang worden ontzegd. Dit is om de veiligheid van iedereen op het park te kunnen waarborgen.

 

Parkreglement
Voor alle bezoekers geldt het Parkreglement, opgesteld in samenspraak met het Tenniscentrum. 
Toegang tot de banen via het hek bij baan 14. Het centrum blijft gesloten.
Kom je op de fiets? Dan kun je je fiets op de gemarkeerde plek neerzetten bij baan 14.
Alleen in uiterste nood kan het (tijdelijke) toilet op de vereniging worden gebruikt bij het ballenhok.

Openingstijden Senioren
Ma-Vrij: 9.00u - 23.00u*
Za-Zon: 9.00u -18.00u*
De sluitingstijd kan variëren, het park sluit 5 minuten na afloop van de laatste reservering. 
Voor jeugdleden gelden andere openingstijden vanwege de verplichte aanwezigheid van een toezichthouder. Kijk hier.

Vrij spelen alleen met reservering
Je kunt via de KNLTB ClubApp of via onze website een baan reserveren voor maximaal 1 uur met 2 personen.
Website: Kies op de website voor de knop 'Reserveer je baan'. Log in met je bondsnummer en wachtwoord. Je wachtwoord vergeten, vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de website van de KNLTB
KNLTB ClubApp: Kies in de ClubApp het tabblad 'spelen' en 'baan reserveren' en reserveer een baan. Nog geen clubapp? Download deze hier.
(Als je van deze app pushberichten toestaat, blijf je ook altijd op de hoogte van het verenigingsnieuws.)

Er is een uitzondering op de regel om alleen enkels te spelen: alléén samen met een huisgenoot mag je een dubbelteam vormen en kun je spelen tegen een ander team bestaande uit huisgenoten.

Mogelijkheden tennisles 
De tennislessen voor senioren starten in de week van 18 mei. Het is nog mogelijk om je aan te melden voor lessen tot en met woensdag 13 mei. Inschrijven kan via het platform van I'm Tennis. 
De lespakketten zijn niet aangepast aan nieuwe situatie. Dus hierbij een paar aandachtspunten: 
Je kunt je alleen inschrijven voor lessen met vier personen.
De lesperiode is voor 18 weken, begint in de week van 18 mei en loopt door tot de week van 19 oktober, m.u.v. bouwvak 1 aug t/m 21aug.
Als er toch weer gestopt moet worden met lessen i.v.m. de coronacrisis worden de niet gegeven lessen gerestitueerd. 

Vragen of opmerkingen?
Stel jouw vraag via [email protected]. Heb je vragen aan het tenniscentrum? Stuur dan een mail naar [email protected] of stuur een WhatsAppbericht naar 06- 27 44 39 72 (telefonisch niet bereikbaar).

Samen de baan weer op, geniet ervan!

200509 Parkreglement Nieuwe Sloot - senioren - 11 tm 31 mei - concept.pdf

Nieuwscategorieën