Fijn Tennis

Fijn Tennis, een alternatief voor de Rommelpot

Fijn tennis is de manier om leuk te kunnen tennissen zonder dat je maatjes hoeft te regelen. Fijn tennis is een variant op de rommelpot, maar dan helemaal coronaproof volgens de huidige richtlijnen. Doe jij ook mee?

 • Reserveren is verplicht, minimaal 24 uur voor aanvang!
 • De coordinator deelt je in. Dit gaat per uur. Je kunt zelf kiezen of je voor het eerste uur inschrijft, voor het tweede uur of allebei.
 • Na het spelen verlaat je het park of je speelt nog een uur door met dezelfde 4 mensen op dezelfde baan.
 • Er geldt een maximale groepsgrootte van 4 mensen op dezelfde baan. Er mag niet gemengd worden om te voorkomen dat er zo min mogelijk contact ontstaat tussen de spelers. Je houdt altijd 1,5 meter afstand.

Fijn Tennis is wekelijks op:

 

Inschrijven Fijn Tennis

Optie 1: via de website
 1. ga naar www.tvnieuwesloot.nl
 2. op de website aangekomen klik je helemaal rechts bovenin op 'mijn club'
 3. log in met bondsnummer (staat op de KNLTB Pas) en wachtwoord 
 4. als je je wachtwoord vergeten bent of er nog geen hebt kun je eerst op de mogelijkheid 'wachtwoord vergeten' klikken. Dan wordt er een mail toegestuurd met instructies over het opnieuw aanmaken van een wachtwoord (zie ook deze instructies: https://www.tvnieuwesloot.nl/nieuws/reserveren_verplicht_-_hoe_doe_je_dat/833bed9e-a4da-44f9-b3d9-ff1d05aa22ca
 5. na het inloggen klik je op 'diensten' en dan zie je allemaal groene blokjes van de openstaande diensten (als die er niet meer zijn, is er geen plaats meer)
 6. inschrijven voor het gewenste uur gaat dan door op het groene blokje bij de juiste datum te klikken en vervolgens te klikken op 'inplannen'. Let op, wil je meerdere uren meedoen, dan moet je je voor elk uur apart aanmelden.
Optie 2: via de KNLTB ClubApp
 1. download op de smartphone of tablet de KNLTB ClubApp 
 2. log in met bondsnummer en wachtwoord 
 3. Als je je wachtwoord vergeten bent of er nog geen hebt kun je eerst op de mogelijkheid 'wachtwoord vergeten' klikken. Dan wordt er een mail toegestuurd met instructies over het opnieuw aanmaken van een wachtwoord (zie ook deze instructies: https://www.tvnieuwesloot.nl/nieuws/reserveren_verplicht_-_hoe_doe_je_dat/833bed9e-a4da-44f9-b3d9-ff1d05aa22ca
 4. eenmaal ingelogd klik je onderaan op 'club' 
 5. vervolgens klink je bovenaan op 'diensten' 
 6. je komt in een scherm met alle data waar openstaande 'diensten' zijn en klikt op de datum van keuze
 7. dan klik je op een dienst waar nog geen naam ingevuld staat (een 'beschikbare dienst')
 8. en tot slot klik je op de oranje knop 'inschrijven' Let op, wil je meerdere uren meedoen, dan moet je je voor elk uur apart aanmelden.